moppen

 

Dieren moppen

 

mop.1.Komt een vis bij de dokter zegt de dokter oh ik zie het al, uit de kom!

 

mop.2.Waarom ligt een konijn eerder in bed dan een krokodil?   ''Antwoord :Een konijn hoeft maar 2 tanden te poetsen!

 

mop.3.goudvissen zwemmen in een kom. Buiten regent het zegt de ene goudvis tegen de andere goudvis. Het regent buiten, maar wij zitten lekker droog!

 

mop.4.Er stapt een pandabeer in de bus zegt een mevrouw Dat heb ik nog nooit gezien! zegt de pandabeer Kan kloppen morgen is mijn scooter weer gemaakt!

 

mop.5.leeuwen zijn op jacht ze zien opeens een ridder voorbij lopen. Zegt de ene leeuw tegen de andere: hmmmm lekker. Zegt de andere leeuw: Nee niet weer vlees in blik!

 

mop.6 Zegt de ene slang tegen de andere slang: Zijn wij giftig? zegt de andere: hoezo? Zegt de ene weer: Ik heb in mijn tong gebeten!

 

mop.7 Er lopen 2 ijsberen door de woestijn, zegt de ene ijsbeer tege de andere ijsbeer: Goh wat hebben ze hier goed gestrooid!

 

mop.8 Waarom is een Olifant groot grijs en rond?  antwoord: Want als ze klein dik en vierkant zouden zijn zijn ze net een ijsklontje

 

Ingestuurde mop 1 Een aap komt de kroeg binnen hij maakt een salto; de meneer aan de bar vroeg waar heb je dat geleerd? Toen zei de aap in het circus. Toen kwam er nog een aap binnen en maakte een salto toen zei de meneer aan de bar waar heb je dat geleerd? In het circus zei de aap terug. Even later kwam de derde aap binnen die maakte een flikflak 2 salto's met schroef. Toen zei de man aan de bar:" heb je dat in het circus geleerd?" Nee zei de aap ik struikelde over de deur mat!

 

Ingestuurde mop 2  Waarom mag een koe niet naar een voetbalwedstrijd???     Ze roepen toch altijd boe!ingestuurde mop 3 waarom kan een dier geen geld meenemen antwoord: hij heeft geen zakken

 

 heb je zelf een leuke mop? Laat hem achter hier onder aan de pagina als het een leuke mop is zetten we hem hier bij succes!!!!!!!!!!

 

Onderwerp: moppen

Datum 28-01-2018
Door giraf
Onderwerp stom

ken jij die mop al

Datum 21-12-2017
Door Maria
Onderwerp klop klop

klop klop wie is daar ezel ezel wie jij jij bent een ezel

Datum 12-12-2012
Door ilse assen
Onderwerp school

waar eten de mensen rijst in plaats van aardappelen
bij de cihnees mijnheer

Datum 03-10-2012
Door mopje van syon!!!
Onderwerp HaHaHa

hai ik heb een mop:
Wat gebeurt er als je een zebra en een giraf kruist???
antwoord:
dan krijg je een lang zebrapad.
snapie
giraf is lang en zebra= een lang zebra pad

 

beantwoord ook onze vragen lees verder op de startpagina

Maak een gratis websiteWebnode